Ενεργειακά Τζάμια Galanaki Glasses

 
Η εταιρεία Galanaki Glasses στον Πειραιά, εξειδικεύεται και στα ενεργειακά τζάμια, παρέχοντάς σας κατασκευές εξαιρετικά υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα ενεργειακά τζάμια (Low E) είναι γυαλιά τα οποία έχουν μια επίστρωση μεταλλικών οξειδίων στη μία τους όψη, γι’ αυτό συμβάλλουν στο να μην μεταφέρεται θερμότητα από τον εξωτερικό χώρο στον εσωτερικό ή το αντίστροφο, συντελώντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξετάζοντας κάθε έργο χωριστά, στην εταιρεία μας, έδρα της οποίας είναι ο Πειραιάς, μπορούμε να προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό τζαμιών (διπλά κρύσταλλα με στόρια ή χωρίς), προκειμένου να πετύχουμε το χαμηλότερο ενεργειακό συντελεστή.

Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε για τα ενεργειακά τζάμια που κατασκευάζουμε είναι κρύσταλλα τεσσάρων εποχών των μεγαλύτερων εργοστασίων.

Πιο αναλυτικά, για κάθε κρύσταλλο μπορούμε να εκδώσουμε:
  • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του
  • CE του εργοστασίου κατασκευής
  • Δήλωση συμμόρφωσης (εκδίδεται απευθείας στο όνομα του δικαιούχου).

Η εταιρεία μας, Galanaki Glasses είναι πιστοποιημένη με CE για την κατασκευή των διπλών υαλοπινάκων. Τα διπλά κρύσταλλα με στόρια μεγιστοποιούν την απόδοση του κλιματισμού / θέρμανσης στον χώρο σας και θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.
 
 
 
 
Τζάμια & Κρύσταλλα Γαλανάκη Παρασκευή - Galanaki Glasses
 
Τζελέπη Γιαννακίου 14
Πειραιάς
 
Τηλέφωνο: +302104138448